Home > Campagnes

Campagnes

Een slimme draai aan merkstrategie

Klinkende campagnes

We bedenken en maken campagnes die de spijker op zijn knop slaan. Dat doen we door creatieve concepten te bedenken die een slimme draai geven aan merkstrategie. We zoeken de essentie van het merk en bedenken een aansprekend idee om die essentie te vertellen. Dat idee sluit niet alleen naadloos aan bij het merk, maar past ook perfect bij de doelgroep.

Benieuwd wat we we over jouw merk kunnen vertellen?

Campagnes

We beginnen bij het begin: wat en wie wil je met de campagne bereiken? Wil je nieuwe medewerkers werven, je zichtbaarheid vergroten of sales boosten? Na een duidelijke briefing onderzoeken we merk en markt, om tot een aansprekend én passend concept te komen. Zo is iedere campagne goed voor merkbeleving en -waardering, maar ook voor traffic en conversie.

Projecten

ABN AMRO

Samt maakte in opdracht van ABN AMRO Lease meerdere videocampagnes. We maakten een serie video’s over een Hogeschool-team dat een voertuig bouwde op waterstof, en volgden hun reis naar een duurzaamheidsrace in London. Maar we vertelden ook het verhaal van ondernemers in ‘vrije medische beroepen’, over de mogelijkheden om bedrijfsmiddelen te laten financieren.

BEKIJK DIT PROJECT