Home > Bolster

Bolster

Buitengewoon Bolster

Bolster is een bijzondere buitenbeen in de wereld van investeringen, want Bolster investeert bescheiden (altijd in minderheidsbelangen) en niet als quick win (want lange termijn). Zo helpt Bolster buitengewone bedrijven om alles eruit te halen wat er in zit. Samt maakte de corporate identity van Bolster.

Branding

Website

Fotografie

Bouwstenen

Bolster maakt ondernemingen sterker, maar ook andersom. Juist de verbinding maakt een stevige constructie. De blokkenstructuur van de huisstijl is een ode aan de gedachte dat je samen aan iets bouwt. Tegelijk is het bijzonder hoe secuur Bolster daarin te werk gaat; de kleine blauwe stip wijst met grote nauwkeurigheid details aan die het verschil maken.

Homepage

Over Bolster

Team

Profiel

Levende portretten

Een bedrijf zonder werknemers is een lege huls. Het team van Bolster is het kloppende hart van het bedrijf. Professioneel, maar vooral levendig. Om die rijkheid van het team te benadrukken zijn de werknemers op twee manieren vastgelegd: één keer zakelijk, één keer wat meer als zichzelf. Hoogstaande fotografie, maar wel open – een echt moment in plaats van de perfecte foto.